Maatwerk In Eiken

Hoe werken wij

Door het bezichtigen van onze website bent u misschien geïnteresseerd in onze bijgebouwen en kapconstructies.

Daarom begrijpen we ook dat u vragen heeft, waarop u graag een antwoord heeft.

In eerste instantie kunnen wij u telefonisch al enkele antwoorden geven op uw vragen, maar wij kunnen ook vrijblijvend met u op locatie de situatie bekijken en bespreken.

Met de aantekeningen van dit eventuele gesprek maken wij een stappenplan.

→ uw wensen en eisen worden vastgelegd bij bezichtiging van de situatie ter plaatse. Deze eisen, wensen, eventuele mogelijkheden worden via foto's en beeldmateriaal, van andere projecten aan u voorgelegd zodat u een idee krijg van de mogelijkheden.

→ met deze gegevens gaan wij aan het werk. We maken een offerte en eventueel een schetsplan. (zie slider boven)

→ Indien een project complexer is doordat er meerdere werkzaamheden verricht dienen te worden, waarbij wij moeten denken aan hoveniers en stratenmakers werkzaamheden, lichtplan, kunnen wij deze werkzaamheden samen met die van Maatwerk-in-eiken eventueel verwerken in een artist impression om een totaal overzicht te krijgen van uw bouwplannen.

→ bij een akkoord kunnen wij beginnen met de voorbereiding van de werkzaamheden.

→ wij starten met het grondwerk en eventuele funderingswerkzaamheden.

→ de constructie wordt geheel prefab gemaakt in onze werkplaats. Ook wordt deze constructie preventief gespoten tegen houtworm en boktor.

→ met de klant wordt een datum afgesproken voor plaatsing van de constructie of aflevering van de prefab constructie. Bij de opbouw van deconstructie wordt een opbouwtijd aangehouden van 2 a 4 dagen afhankelijk van de grote en de bereikbaarheid van de locatie.

→ wij sluiten de werkzaamheden af met een evaluatie/opleveringsgesprek. Maatwerk-in-eiken realiseert grote en kleine projecten, maar is altijd bereid samen met u te denken over het te realiseren project.

www.maatwerk-in-eiken.nl
info@maatwerk-in-eiken.nl